Stembevrijding

Dit al, alles wat er bestaat, ontspringt aan de levensadem en trilt erin
Katha Upanishad

Stembevrijding

Je stem is een krachtig en gevoelig instrument om je eigen ruimte in te nemen. Met je adem en de klank van je stem kun je uitdrukking geven aan wat er in jou leeft. Door klank te maken vanuit je gevoel, gebruik je je eigen stem als medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren.

Dagworkshop Stem van je Hart

 

 

2-daagse Stembevrijding

Programma beide dagen: Vanuit stilte, meditatie en compassie, zullen we ruimte geven aan de stem van ons hart door middel van eenvoudige oefeningen die ik begeleid. Qi-gong, circle songs, intuitieve klanken en stemhelingen.

Tussendoor is er ruimte om te genieten van de rust en prachtige natuur. Je kunt een wandeling maken over het prachtig aangelegde terrein van De Hoorneboeg, door het uitgestrekte heidelandschap of gewoon, even relaxen. Dit is voor iedereen die wil ontstressen in een natuurlijke omgeving en zich wil laten meenemen door vrije klanken en gezang afgewisseld met stilte en meditatie. En nee, je hoeft dus écht niet ‘goed’ te kunnen zingen!

Praktisch:
Tijd beide dagen 09:30 – 17.00
Geheel verzorgde dagen inclusief lunch en tussendoortjes.

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Stembevrijding en soul voice®

Liever individueel?

Ik ben gecertificeerd Soul-Voice®-Practitioner en Stembevrijder. Voor het maken van een individuele afspraak, neem contact per mail met me op of bel: 06 24263286 (Amsterdam).
Voor prijzen voor individuele Soul-Voice® sessies, zie agenda

Volg geen pad,
Volg je eigen voetstappen,
Je pad ontstaat vanzelf.