marlou kleve coaching mindfulness en stem


Ervaringen van het weekend:
"Het was echt genieten, de liefdevolle oprechte
aandacht van jou voelt als een warm bad."

"De oefeningen laten je zoveel zien van jezelf, van het leven en van het universum. Het speelse, de kracht, het samen zijn, het stoere, het alleen zijn, je verdriet, de stilte, het een plekje geven, het ontmoeten, het krijgt allemaal ruimte in jouw mooie weekend. Mijn dankbaarheid is groot!"

Stem

Je stem is een krachtig en gevoelig instrument om je eigen ruimte in te nemen. Met je adem en de klank van je stem kun je uitdrukking geven aan wat er in jou leeft. Door klank te maken vanuit je gevoel, gebruik je je eigen stem als medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren.

Stilte, Compassie & Zang Retraite

Programma: we starten vrijdag na een gezamenlijke lichte avondmaaltijd met een kort avondprogramma om elkaar en de plek wat beter te leren kennen. Vanuit stilte, meditatie en compassie, zullen we ruimte geven aan de stem van ons hart door middel van eenvoudige oefeningen die ik begeleid. Qi-gong, circle songs, intuitieve klanken en stemhelingen.

Tussendoor is er veel ruimte om te genieten van de rust en prachtige natuur. Je kunt een wandeling maken door de schitterende stiltetuinen van de Maanhoeve, het labyrinth lopen, of gewoon, even niets. Dit is een weekend voor iedereen die wil ontstressen in een natuurlijke omgeving en zich wil laten meenemen door vrije klanken en gezang afgewisseld met stilte en meditatie. En nee, je hoeft dus écht niet 'goed' te kunnen zingen! 

Praktisch:
Start vanaf 17u: Ontvangst op vrijdagmiddag.
18-18.30u: Eenvoudige avondmaaltijd
Start: vrijdag avond 19.30-21.30

Einde: zondag 14:30u.

We slapen standaard op 2-persoonskamers. Evt in je eentje (iets duurder) of met 3-4 (iets goedkoper). Er wordt met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt, rekening houdend met dieetwensen. In overleg is carpoolen is mogelijk.

De kosten zijn inclusief:
* 3 overnachtingen, 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner, en een snack op zondagmiddag voor vertrek. 
* Koffie, thee, fruit en sapjes gedurende de dag
* Elk dagdeel een groepssessie

* Beddengoed en handdoeken
* Schoonmaak en wifi
* evt transfer van/naar NS station Emmen

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Stembevrijding en soul voice®

Liever individueel?

Ik ben gecertificeerd Soul-Voice®-Practitioner en Stembevrijder. Voor het maken van een individuele afspraak, neem contact per met me op of bel: 06 24263286 (Amsterdam).

Voor prijzen voor individuele Soul-Voice® sessies, zie agenda

   

     Volg geen pad,

                     Volg je eigen voetstappen,

                                                     Je pad ontstaat vanzelf.