Coaching werkwijze

Alle coachtrajecten richten zich op je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ik ga er niet vanuit dat je een probleem hebt, of bent. Het gaat me er ook niet om het verleden ongedaan te maken of te veranderen. Het gaat me om wie je NU bent, waar je verlangen NU naar uitgaat en hoe je daar richting aan kunt geven in je leven.

Ik gebruik ervaringsgerichte technieken om te werken met het onbewuste, zoals meditaties, visualisaties en rollenspellen. Een time out voor je hoofd en ruimte om je inspiratie te en innerlijke wijsheid laten spreken. Daarnaast werk ik systemisch, waarbij de context van je familie en / of je organisatie wordt meegenomen. Vaak geeft dit verrassende nieuwe inzichten, die je helpen om je eigen antwoorden te vinden.

Intakegesprek

Een persoonlijke klik en wederzijds vertrouwen zijn bepalend voor een succesvol traject. Na afloop van het intakegesprek beslissen we in overleg of we met elkaar doorgaan en hoe het vervolg eruit zal gaan zien. De intake is gratis, tenzij je afziet van een vervolg. In dat geval wordt 50% van de gesprekskosten in rekening gebracht.

Tarief Particulier Zakelijk
1 sessie 75 min € 90 inc btw op aanvraag

Voor meer informatie, een afspraak voor een intakegesprek of zakelijke offerte, bel 06-24263286, of stuur een mail

Je kunt ook ervaringen van anderen lezen.

NOBCO Beroepsorganisatie

Ik ben geregistreerd Coach Practitioner bij de NOBCO, de Nederlandse Orde voor Beroepscoaches. Ik volg de gedragscode en het klachtenreglement van de NOBCO. Op mijn offertes en facturen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, die op verzoek worden toegestuurd. Of download ze hier: NOBCO gedragscode en NOBCO klachtenreglement